INFORMACIJE:

♦ Kolo se je "izgubilo" v noči iz četrtka na petek, 26.04.2013. Zadnjič sem rokoval z njim, ko sem ga okoli tretje jutranje ure zaklenil pred študentskim domom Murgle. Kolo je modre barve, na prtljažniku je sedež motorja Tomos.

Kolo se je po 14 dneh vrnilo lastniku!

♦ Z njim sem se na dan zločina pripeljal iz Kranja in se kanil tja zjutraj vrniti. Presenečen sem ugotovil, da ga na tem mestu ni več - brez prebite pare sem tako šel peš do Šentvida, kjer sem eno uro štopal.

 

♦ S tem biciklom sem šel prav tako iz Kranja na Metalcamp 2012. Lahko si predstavljaš, da je nanj vezanih ogromno lepih spominov, zato je sentimentalna vrednost neprecenljiva.

UPDATE #1: Na Gerbičevi v Ljubljani pred študentskim domom, 150m oddaljenim od kraja izginotja se je našel Tomosov sedež, ki je bil pritrjen nad zadnjo gumo.

UPDATE #2: Na povezavi se nahaja flyer, dobrosrčnega obiskovalca strani prosim, da ga nalepi kjer misli, da bo lahko s tem pomagal. Hvala!

UPDATE #3: Na sliki desno je primer podobnega kolesa. Moja različica je bila ob zadnjem stiku nekoliko bolj zarjaveta, brez luči, razmajana tačka je kovinske barve, sedež je po sredini počen.

UPDATE #4: IŠČE SE KOLO NA SLIKI (Hvala Simona).

UPDATE #5: Po pregledu spletnega oglasnika bolha.com sem naletel na oglase, ki ponujajo kolesa iste serije. Kolo je znamke ROAD CB 24, isto kot na sliki #2, le slabše ohranjeno. Zadnja strehca manjka, na zvoncu je kaplja rjave barve. Sedež je po sredini počen.

UPDATE #6: Kolo je bilo vrnjeno lastniku! Hvala vsem za pomoč!!!

IZPOSOJEVALCU SPOROČAM:

♦ Če je kolo še celo mi ga prosim vrni

 

♦ Lahko ti pomagam poiskati drugo kolo

 

♦ Če si ga vrgel v Ljubljanico ali kako drugače uničil prosim ravno tako javi, da ga skinem z misli

 

♦ Če se ne želiš izpostaviti lahko kolo pustiš na najbližjem bencinskem servisu, pošti... in javiš kje ga lahko prevzamem. Policije nisem klical niti ti ne želim greniti življenja. Rad bi le svoje kolo nazaj.

 

♦ Pusti komentar ali pokliči 041 851 386 - Aleš

 

POMAGAJ MI NAJTI KOLO

V komentarjih pusti kakšno uporabno informacijo. Anonimnost zajamčena.

Design in izdelava: frogstomp |